Produsele noastre

SCULE DE MÂNĂ ȘI UNELTE DE MONTAJ
Unior
Sculele de mana Unior este un program al companiei Unior, d.d. cu reputație internațională.
Compania se numără printre principalii reprezentanți ai industriei prelucrării metalelor. Compania își dezvoltă succesul cu sinergii excelente și trei segmente de producție (unelte de mână, piese de forjare și sinterizare și mașini speciale) care oferă companiei un portofoliu echilibrat de activități. ** Relațiile de încredere cu furnizorii ** sunt de asemenea un factor major de succes.
Traditie-Tehnologie moderna-Procese ajustabile
“Programul unelte manuale Unior produce ** peste 10 milioane de obiecte de unelte și foi de metal ** pe an, succesor al tradiției bogate în fierărie în zona Pohorje și în nord-estul Sloveniei. au aparut in zona Pohorje si au fost folosite pentru fabricarea sculelor agricole si meșteșugărești, lucrările lor fiind legate de patru fabrici de fierărie din această zonă, prima fabrica de unelte forjate fiind înființată la începutul secolului al XX-lea, în anul 1919. Inginerii Mirko Bremec și Walter Mach a înființat firma de fierărie din Steiermark din Zreče, unde firma Unior își are încă sediul astăzi, iar apoi a fost o fabrică modernă și a produs unelte forjate pentru agricultură, minerit și ambarcațiunile. Forajul a fost renovat dupa cel de-al doilea razboi mondial, iar in 1947, dupa restaurarea si finisarea cladirii, falsul a fost redenumit in Fabrica de Unelte Forjate Zreče. Secolul al X-lea, fabrica a fost dezvoltată în principal prin investiții în producția de unelte manuale. În mare măsură orientată spre dezvoltarea instrumentelor universale, fabrica a fost redenumită în 1974; a devenit cunoscută sub numele de Unior, Fabrica de Unelte forjate Zreče. În deceniile următoare, Unior a creat o rețea extinsă de vânzări și distribuție la nivel mondial **.
HEYCO

Sculele Heyco îndeplinesc cele mai înalte standarde: fiecare produs trebuie să depășească criteriile stabilite. Heyco in conformitate cu DIN 9001 în toate domeniile de fabricație și asigurarea calității. De zeci de ani, clienții noștri din întreaga lume ne recunosc ca un partener de încredere în următoarele segmente din industrie:.

. Tehnologia automobilelor și a motoarelor;
. Aerospațial;
. Servicii de construcții și inginerie de sisteme;
. Inginerie Mecanică;
. Mediu și energie;

HEYTEC
HEYTEC se adresează meșteșugarilor profesioniști calificați și cu prețuri și pasionaților de bricolaj cu discernământ, cu un portofoliu cuprinzător de instrumente personalizate, aliniate la nevoile specifice ale utilizatorilor lor. Obiectivul nostru este o calitate superioară la un preț rezonabil – și tocmai asta ne oferă marca HEYTEC.
KRONUS

Sculele KRONUS sunt cunoscute ca fiind extrem de performante si accesible. Acestea pot fi utilizate cu usurinta de profesionisti si de amatori deopotriva, fiind foarte simplu de manipulat si prezentand un nivel ridicat de siguranta. Spre deosebire de alte unelte, sculele KRONUS au o durabilitate mult mai lunga si, de asemenea, sunt foarte competitive ca functionalitate, precizie, manevrabilitate, ergonomie si confort.

Marca de scule Kronus va ofera surubelnite, chei, capete chei tubulare, seturi complete de scule, clesti, rulete, cuttere – proiectate si executate in conceptie proprie si in deplin acord cu normele internationale la nivel general, cat si cu cele specific. In efortul de a asigura cel mai inalt grad de calitate posibil ne bazam pe un aliat puternic, cu o experienta vasta in producerea sculelor care se adapteaza perfect cerintelor clientilor nostri.

LTI Tools
Cu marca LTI, KRINO este mândră să continue producția italiană tradiție de peste 50 de ani. De fapt, Giuseppe Crosa a fondat LTI la 10 mai 1961 la Milano. În aceei ani, industria mecanică italiană se extindea rapid, generând o cerere tot mai mare de echipamente și accesorii pentru liniile de asamblare. Companie specializată în producerea de biți pentru aplicații de înșurubare. În cel mai scurt timp, LTI s-a dovedit să fie capabil să furnizeze produse care combinau o precizie ridicată cu fiabilitate dovedită. Acest lucru i-a permis să aibă succes în fiecare sectorul de producție: pe liniile de asamblare a mașinilor și electrice de uz casnic electrocasnice, în electronică și producția de decor și mobilier obiecte.
ROTHENBERGER

ROTHENBERGER a fost fondată pe 24 mai 1949 de inginerul Edwin Rothenberger în orașul german Frankfurt. Conexiunea conductelor a constituit principalul obiectiv al activității, care a atras atenția clienților și a dus la creșterea exponențială a companiei.

La Târgul Internațional pentru Tehnologie Sanitară și de Încălzire (ISH) din 1967, ROTHENBERGER a prezentat faimosul sistem R, care a adus o contribuție semnificativă la succesul companiei. Sistemul R a constat din instrumente pentru extinderea, extragerea și îndoirea țevilor. Echipamente revoluționare care permit instalatorilor să conecteze țevi fără fitinguri și ameliorează nevoia de prize de lipit, piese în T și îndoituri L.

error: Content is protected !!