Contacteaza-ne pentru detalii:

Email: office@unitools.ro | Telefon: 0256/217.177 | Mobil: 0731/306.745

 
UniTools

PILANA - Panze

          Cu ai sai 650 de angajati, PILANA, o firma dinamica si în dezvoltare, face parte dintre cei mai mari producatori de scule din Europa. Uneltele sunt fabricate din otel selectat, de cea mai buna calitate, conform normelor DIN şi ISO. Calitatea este urmarita cu atentie in fiecare etapa a procesului de productie.

          Pentru ca productia sa fie foarte precisa, sunt folosite cele mai moderne tehnologii: Laser, polizoare CNC, unelte de aschiere CNC, ascutitori CNC, cuptoare automate si alte dispozitive automate si semiautomate.

          Peste 60% din productia de scule este exportata in state industriale dezvoltate, cum ar fi Germania, USA, Franta si Marea Britanie. O atentie constanta este acordata imbunatatirii productiei si automatizarii, fapt care, impreuna cu experienta indelungata si cu cheltuielile de productie mici, permite firmei sa ofere produse de inalta calitate la preturi convenabile.

          Grupul PILANA este constituit dintr-o grupare de firme colaboratoare. PILANA a.s. asigura desfacerea produselor, furnizarea de energie si alte servicii. Firmele PILANA Wood s.r.o., PILANA Knives s.r.o., PILANA Saw Bodies s.r.o., PILANA Metal s.r.o. asigura productia de scule.

Selectia mea

Nu ai nici un produs selectat

Cum pot cumpara?

Esti interesat de produsele Unior?Trimite-ne o cerere

Alege tipul de produs:

x

Unitools.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >